torsdag 4 augusti 2011

H&M "Pink"

Vanligtvis så faller jag inte för knallrosa lack men när jag stötte på det här på H&M så kunde jag inte gå hem utan det. Det var det vackra guldskimret i det som trollband mig fullkomligt. Först var jag rädd att det inte skulle synas på naglarna men här gjorde det faktiskt det även om det är diskret. Både formulan och penseln var jättebra och på bilderna har jag bara två lager. Visserligen syns VNL på bilderna men det syntes inte annars. Ibland så plockar kameran fram de mest märkliga saker.

Lite bilder kanske?
En sak undrar jag över när det gäller H&M's lack; Varför kommer de i såna olika flaskor? Frågan kanske låter lite dum men jag ska försöka förklara. Det finns minilacken, de fyrkantiga med störst färgutbud, de runda som har haft olika tryck och färger på korkarna, Hello Kitty och Disney lacken (Mimmi Pigg och Kajsa Anka) samt de här fyrkantiga utan en stor och klumpig kork. Jag stör mig inte på det faktum att flaskorna är så olika men jag undrar bara över poängen. För mig känns det lite rörigt. Eller är det bara jag som undrat över detta?


In English. A pretty bright pink polish with a delicate golden shimmer from Swedish H&M. And a little rant about their variety of nailpolish bottles.

7 kommentarer:

 1. Ett rosa helt i min smak! Tack vare guldskimret. :)

  Du är inte ensam om att fundera över de olika typerna av flaskor. Nu finns ju de där duo-flaskorna också som ser helt fantastiskt löjliga och opraktiska ut! Den här flaskan ovan ser i alla fall mer ut som den gamla typen av deras "standard"-flaskor.. Fast jag gillar de nya bättre. Babbel babbel. Slutsats: Det är rörigt och onödigt! Vore bättre om de satsade på en sorts flaska som fungerade bra helt enkelt.

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt fint! Jag har inte spanat in det så nära att jag sett skimret, men nu ska det bli spaning av!

  SvaraRadera
 3. Åh knallrosa med guldskimmer var ju jättefint. Köper inte H&M-lack men det låter väldigt rörigt med alla olika flaskor.

  SvaraRadera
 4. Chaosophia- Ja, dom flaskorna hade jag förträngt! Skönt att höra att jag inte är den enda som tänker på detta iallafall ;-)

  Kerstin- Tack! Gör det för den är så fin. Det finns en blågrön också i samma "serie".

  Tina- Den har är faktiskt en guldpärla i deras sortiment tycker jag. Och ja, det är himla rörigt.

  SvaraRadera
 5. Kollade in lacket som förstoring, oj oj oj vilket fint lack med guldskimmer.

  SvaraRadera
 6. Carina- Visst är det otroligt fint? Det var det som fick mig att falla :-)

  EllenF- Tack! Jag gillar det också- Mycket ;-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.