måndag 8 augusti 2011

Kleancolor Shatter polish "Teal"

Jag har inte fallit för shatter/crackle (pop) lacken förrän jag såg en bild hos Step's closet. De crackle/shatter lacken jag hittills har sett spricker upp i stora "flarn" och jag har helt enkelt inte tyckt att resultatet blivit så snyggt. Men så såg jag bilder på Kleancolors crackle lack och de var helt annorlunda. De fick tunna sprickor som gjorde att effekten blev helt annorlunda. Så jag var tvungen att köpa ett för att testa. Tyvärr så trodde jag att jag skulle få det svarta lacket men det visade sig vara "Teal". Nu gjorde inte det så mycket i slutändan för det var en snygg färg. Men nu till resultatet;

Lacket i sig är jellyaktigt skirt och därför påverkas färgen av det undre lacket. Här har jag det över "Jazz olive" och resultatet blir en buteljgrön färg. Jag tycker slutresultatet påminner lite om sköldpaddsskal. Jag kommer definitivt köpa fler av Kleancolors shatter lack och jag hoppas det kommer fler nyanser av det. Jag köpte mitt på Ebay.

In English: The teal coloured shatter polish from Kleancolor on top of KC's "Jazz olive". Looks a bit like a tortoiseshell, don't you think?

7 kommentarer:

 1. Det där ser ju jättesnyggt ut. Jag som trodde att jag hade blivit mätt på crackles, men nu vaknade suget till liv igen!

  SvaraRadera
 2. Vad snyggt det blev :) Vart köper man det lacket?

  SvaraRadera
 3. Vad kul med annorlunda effekt. Det ser verkligen ut som något från djurvärlden. Får nog testa de där.

  SvaraRadera
 4. Vad snyggt det var, ser annorlunda ut från anndra krackelerande lack. Skitfräckt!

  SvaraRadera
 5. Chaosophia- Ja, visst är det en speciell effekt! Inte alls som de andra shatter/crackle lacken jag sett.

  Carina- Tack! På Ebay köpte jag mitt. Det var i ett paket med 8 andra Kleancolor lack. Men de finns att köpa styckvis också.

  Pamsan- Ja, jag rekommenderar dem verkligen!

  Sminkhörnan- Ja, jag blev jättenöjd med resultatet! Tack :-)

  SvaraRadera
 6. Josephine- Tack! Jag gillar det och jag måste nästan skaffa de andra färgerna som finns nu :-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.