måndag 22 augusti 2011

Utmaning, Dag 20: Vilken är din bästa makeupborste/pensel?

Jag glömde att lägga upp denna igår! Svaret är iallafall mycket enkelt! Borsten som jag ser som mer eller mindre oumbärlig är Elf Studio Powder brush- en stor, fluffig och rakt avskuren borste som jag använder både till pudriga mineralfoundations och flytande foundations. Den är helt enkelt den ultimata borsten till foundation. Jag funderar faktiskt på att köpa en backup eftersom den bara kostar fjuttiga 36:-. Den andra borsten/penseln som jag använder mest är Soft eye focus från Id Bare minerals. Det kan vara en kopia eftersom jag köpte den på Tradera för en billig peng en massa år sedan men den är mjuk och fungerar precis som jag vill så för mig är den ett kap. Den sista är en ny bekantskap från Elf- Angled contour brush. Jag tror jag ska köpa en till eftersom jag misstänker att den kan vara mycket bra till puderconcealers.

In English: The makeup brushes I use the most.

2 kommentarer:

  1. E.l.f Studio powder brush är en av mina favoriter också, bra och billig. Har inte testat angled contour brush däremot men ska nog slänga med en sån vid nästa beställning.

    SvaraRadera
  2. Lina- Den är större och fluffigare än vad jag trodde den skulle vara. Den är jättebra att liksom sudda ut skuggan och göra kanterna mer diffusa.

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.