tisdag 28 februari 2012

Få fina fötter med Footner

Förra veckan trillade det in ett intressant mail med lite reklam för Footner, vilket är en exfolierande behandling för torra fötter. Jag har länge varit nyfiken på liknande produkter (finns bland annat hos Eleven) eftersom mina fötter är, ja, inte i det bästa skicket. Jag har även ett litet problem med mina fötter och delar jag med mig av det så kanske det hjälper mig överkomma det. Det är så att jag gärna "pillar bort" att torr hud på fotsulorna och då speciellt på hälarna. Ibland så drar jag av för mycket hud och då blir det sår. Det är som värst när jag är stressad så det är någon typ av tvångshandling.

Men åter till Footner. Förpackningen innehåller två plastsockor med exfolierande AHA-syra. Det kan vara bra att tänka på att inte ha några öppna sår när du provar behandlingen. Sockorna ska sitta på i 60 minuter (och inte längre!). Jag drog på ett par vanliga sockor utanpå för att hålla de ganska stora och sladdriga sockorna på plats. Jag kände inte att det sved eller pirrade. Däremot så blev fötterna väldigt kalla. Nu är det bara att vänta på att huden ska börja falla.
Finns att köpa på Apotek runt om i landet för ca 239:- Jag återkommer framöver för att berätta om resultatet!

2 kommentarer:

  1. Jag har också testat dessa strumpor och kan säga att resultatet är helt suveränt - läste på hemsidan att resultatet blir ännu bättre om man har fötterna i varmt vatten en stund innan man sätter på strumporna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag lät mina fötter dra i varmt vatten först. Nu fjällar mina fötter som bara den men huden under är supermjuk! :-)

      Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.