torsdag 16 augusti 2012

Essie "Size Matters"

Av någon anledning så är röd den svåraste färgen att fota. Kameran (inte bara min utan se andra nagelbloggar när röda lack dyker upp) tycker verkligen inte om rött och får svårt att fokusera. Men strunt samma. Vintern 2011 så gav Essie ut den fina kollektionen Coctail Bling och "Size Matters" var den enda röda (!). Den är djup, murrig och otroligt vampig. Inte alls ett sommarlack faktiskt men vem orkar bry sig om det:



Jag tror jag fångat färgen ganska så bra men kameran vill inte riktigt fånga djupet i "Size Matters". Färgen är oxblodsröd och lika glansig som ett jellylack trots att det är ett krämlack. Det är lite för vampigt för den här säsongen men jag tror att det kommer att pryda mina naglar igen i höst. Super, dock lite rinnig men inte så att det dränkte nagelbanden, formula som täckte efter bara två lager. Torkade snabbt och jämt med Poshés snabbtorkande topplack.

In English: Vampy "Size Matters" from Essie's fall collection Coctail Bling (from 2011).

5 kommentarer:

  1. Väldigt vacker färg! Du har helt rätt, kameror verkar ogilla rött. Hopplöst även när man fotar blommor...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag vet inte just vad det är med rött. Trist att det är samma fenomen med blommor. Och tack :-D

      Radera
  2. Hej!
    Jo, jag undrar om du skulle kunna jämföra dennamot Butter London - Blowing Raspberries? Säger inte att de är superlika, men skulle gärna få veta på vilka sätt de skiljer sig. Vore verkligen jättesnällt!

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.