måndag 8 oktober 2012

Hösten 2012 hos China Glaze: Wicked

I sammanband med Halloween så släpper China Glaze en kollektion med ett lite spökaktigt tema. Här är lacken:
Roguish Red: Fyllig röd-orange creme.

Glitter Goblin: Kopparfärgat glitter (Begränsad utgåva) Uppdaterat! Den innehåller även holografiskt glitter (tack till uppmärksam läsare)

Make a spectacle: Iridicerande flakes.

Cast a spell: Mossgrönt skimmer i en svart bas.

Bizarre Blurple: Bombastisk blålila creme. Uppdaterat! Den är metallisk- det står helt enkelt fel i pressreleasen (tack till uppmärksamma läsare).

Immortal: Gravstensgrå skimmer.
Vad säger ni? Ser kollektionen fin ut? Själv så tycker jag det ser ut att finnas guldkorn i den. Jag fattar dock inte hur Bizarre Blurple kan beskrivas som ett cremelack eftersom det ser skimrande ut på bilden. Jag är nyfiken på att se swatches på denna kollektion. Jag har ingen information om när den släpps i Sverige. Men jag ska hålla ett öga på Eleven som brukar vara hyfsat snabba på att ta hem China Glazes kollektioner. Där kostar de 98:- st.

In English: Celebrate Halloween with Chia Glaze.

6 kommentarer:

 1. Höh? Bizarre Purple är ju ingen creme! :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, det måste vara fel i pressreleasen helt enkelt. ;-)

   Radera
 2. Nope, har den hemma och den är nog snarare en metallic än en creme. En annan sak som inte framgår på bilden är att glitter goblin innehåller holografiskt glitter, den är helt galen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tyckte att det såg helt fel ut med beskrivningen. Men det är så det står i pressreleasen. Jag antar att de helt enkelt har skrivit vääääääldigt fel.

   Radera
 3. Svar: Jag brukar inte heller orka mig på att köpa saker från MACs kollektioner, var första gången nu så kändes så typiskt att just det jag ville ha var det som tog slut hur snabbt som helst! Grr!

  Jag har velat fram och tillbaka angående glossybox så länge så blir ju en aning besviken när det börjar med att krångla för mig! Känner mig lite snuvad på en box som jag trodde jag skulle få ju, nåja..jag hoppas nästa box är FAB annars avslutar jag nog prenumerationen. Avskyr trassel :P

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.