tisdag 8 januari 2013

CHina Glaze "Millenium"

Livstecken! Ja, äntligen har jag lyckats samla ihop mig för att knåpa ihop årets första inlägg. Som ni kanske förstår så tänker jag inte göra en summering av det gångna året. Det gör helt enkelt fortfarande för ont för att tänka tillbaks på även om jag på någorlunda sätt har lyckats samla ihop mig nu. Men jul och nyår var urjobbiga rent emotionellt. Det går inte att riktigt sätta ord på det. Jag vet att det kommer att kännas bättre i framtiden men jag är inte riktigt där än. Trots att jag låtsas som allt är ok.

Men låt oss titta på lacket istället för det är ju faktiskt därför ni är här, inte sant? Den här gången blir det chrome-lacket Millenium från China Glaze:

Millenium är alltså en silverfärgad foil, eller chromelack. Det är lite som att bära aluminiumfolie på naglarna. Det blir inte så farligt randigt heller trots att jag inte hade en ridgefiller under. Det var inte helt enkelt att lacka med. Man fick vara lätt på handen eftersom det gärna ville göra ränder på andra lagret. Det täckte bra och torkade snabbt. Men se upp med topplacket för det förstörde nästan manikyren genom att göra ränder. Se till att du använder ett topplack med en verkligt mjuk borste så du inte lyckats göra märken.

Finns att köpa hos Eleven.

4 kommentarer:

 1. Kul att "se dig". :)

  Lacket är verkligen dösnyggt men jag kommer ihåg att jag fullständigt hatade att måla med detta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :-) Ja, det var inte skoj alls att måla med. Första försöket lyckades jag paja helt och hållet därför stod det länge i lådan.

   Radera
 2. Vilken start på året, ett riktigt snyggt lack, gillar det verkligen. Måste nog upp på min önskelista. :-) Kul att du är tillbaka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :-) Det är en klassiker

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.