onsdag 9 januari 2013

Depend #322

Jag ska försöka göra ett dagligt inlägg framöver, åtminstone på vardagarna men det dröjer nog innan jag hinner svara på kommentarer. Men kommentera gärna för jag läser dem alla och de betyder mycket för mig. Jag har det fruktansvärt hektiskt för tillfället. Det är sista veckorna på höstterminen (!!) och jag är oerhört stressad eftersom allt måste vara klart innan vårterminen startar, dvs veckan efter höstterminen slutar (!!!!!). Om jag inte är klar, allt är rättad och registrerat när vårterminen börjar så blir jag inte behörig. Och blir jag inte behörig står jag helt plötsligt utan kurs och det här är sista kursen innan jag söker till mastersprogrammet i översättning i Uppsala. Allt måste vara klart tills dess. Så ni kanske förstår att jag för tillfället är aningens stressad. Men men, nog om det och till lacket!


Denna gång har turen hamnat hos 322 från Depends höstkollektion 2012. Jag var övertygad om att detta skulle vara grått eftersom det ser så ut i flaskan. Men väl på naglarna blev det en härlig grågrön nyans men en viss blå ton. Som ett smutsigt hav ungefär. Nu låter det kanske inte så poetiskt men jag gillar smutsiga färger. Den har det där semijelly-formulan som flera av de andra lacken i samma kollektion har och jag tycker den verkligen är toppen. Som ni ser blir det tipwear rätt så snabbt men det gör inget. Lättlackat och täckande efter två lager.

Att jag mottagit varan i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme av produkten.

10 kommentarer:

 1. Mycket snyggt. En vilsam men ändå cool färg. Och...dina naglar är så fina.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och tack :-D Ja, den var en glad överraskning

   Radera
 2. Heja på m pluggandet!

  Lacket ser fint ut. Undrar om jag inte har en otestad flaska här hos mig också... Får ta tag i det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, testa det- det ser lite tråkigt ut i flaskan men på naglarna så blir det en annan sak :-)

   Radera
 3. Riktigt snygg färg! Vet inte om jag testat det, men tror inte det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Den är lätt att missa eftersom den ser trist ut i flaskan!

   Radera
 4. Hoppas verkligen att det går bra med kurserna. Jag förstår stressen. Min hösttermin är slut nu på lördag och så börjar våren på måndag. Jag är dock redan antagen till vårens kurs så en paniken slipper jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det måste kännas skönt att du slipper den stressen. Det verkar som det löser sig för mig också men jag är nog inte hlet lugn förrän det är helt klart :-)

   Radera
 5. Låter som du har upp till öronen med uppgifter att göra!

  Ta det lugnt och lägg bara inlägg när du känner för att göra det, plugget går före. Lacket är i alla fall väldigt trevligt tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det är aldrig en lugn stund när man är student ;-)

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.