lördag 9 mars 2013

Illamasqua Mottle

Ni som läst min blogg ett tag vet att jag blev stormförtjust i indielacket Zombie Flesh från Dollish Polish förra året och när Illamasqua släppte sin nya kollektion med svartprickiga lack så var jag givetvis tvungen att direkt kasta mig över det mintgröna Mottle (mottled betyder förresten spräcklig). Och jag blev inte besviken:
 Mottle är som sagt härligt mintgrön med svarta hexagonala glitter i olika storlekar. Jag är såld. Den har samma suveräna formula som alla Illamasqua lack har och jag rekommenderar den verkligen. Vad tycker ni? Hit eller miss?

Förresten så måste jag ta upp en sak angående Royal mail. Jag vet inte om ni har hört men Royal mail i Storbritannien har infört restriktioner när det gäller brandfarliga material och det inkluderar nagellack. De vägrar hantera nagellack helt enkelt så om du ska handla från England t ex så försäkra dig om att de verkligen skickar nagellack. Illamasqua har lovat sina kunder att det ska gå och jag är beredd att lita på dem, Asos skickar nagellack för jag beställde detta från dem. Men stackars Adina som har A England har lidit verkligen på grund av postens nya regler så om du kan skicka henne lite kärlek.

De spräckliga lacken från Illamasquas 'I'mperfection kollektion kan du köpa hos Asos för ca 158:- (gratis frakt) men Mottle verkar vara slut i dagsläget. Annars finns den hos Illamasquas webbshop för £14.50 (frakt inte inkluderad).

In English: Mottle from Illamasquas new collection! Love it!

14 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack- ja, jag är helt såld :-)

   Radera
 2. Supersnyggt!

  SvaraRadera
 3. Det återstår att se om jag litar på Illamasqua, har ännu inte fått paket som köptes 13 januari! De skickade på nytt den 26 feb. sade de. Jo jo, då bör det dyka upp snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhnej, ändå skrev de på hemsidan och twitter att de skulle se till att alla fick sitt paket. Hoppas att du får ditt snart :-)

   Radera
 4. Verkligen fantastiskt tjusigt! Jag skulle vilja ha alla lacken i den här kollektionen, men det känns som att det skulle kunna bli lite dyrt. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha- ja, det är nackdelen med fina kollektioner ;-)

   Radera
 5. Det ser helt underbart ut!! Älskar det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är finare i verkligheten :-) och tack!

   Radera
 6. Det är verkligen jätte snyggt! Jag gillar också hela den här kollektionen men även lite för dyr tyvärr :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag hade lite tur och utnyttjade en studentrabatt på Asos :-) hela kollektionen blir aningens dyr.

   Radera
 7. sjukt fint! skulle vilja ha det blåa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det är fint också! Påminner lite om ett fågelägg :-)

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.