fredag 31 maj 2013

OPI My vampire is buff

Typiskt! Gårdagens opponeringsseminarie fick mig att helt glömma bort att blogga och jag höll även på att glömma bort mig idag. Men icke sa nicke! Jag hann med att visa ett snyggt och somrigt lack från OPI innan jag far ut till föräldrarnas stuga och flyr ifrån stan (det är jippo här och eftersom jag bor väldigt centralt så är det skönt att komma bort ifrån oväsendet).
 My vampire is buff kommer ifrån Eurocentrale kollektionen och jag vet att detta är ett av de lacken som otippat nog verkar ha blivit en favorit hos många. Även hos mug och det är extremt märkligt. Det är ett benvitt lack och normalt sett så gillar jag inte alls vita lack- jag har rent ut sagt tyckt att det har varit fult förut. Men jag gillar verkligen My vampire is buff just för att den är en sådan udda fågel i min samling. Eftersom den är off-white så blir det inte tippexvarning på manikyren utan den får en väldigt komplex look: liksom både mjuk och edgy samtidigt. Jag gillar den verkligen och formulan var bra- lätt att kontrollera, inte kritaktig och den täckte bra efter tre lager.

Det enda jag ställer mig frågan till är namnet. Varför vampyr-tema på två av namnen i kollektionen när de andra har temat europeiska städer? Jag har förmodligen missat något någonstans. Om du vill köpa My vampire is buff så finns den att köpa hos Eleven för 150:-.

Att jag mottagit varan i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme av produkten.

In English: My vampire is buff is a sort of off-white, boneish colour which seems odd but I absolutely adore it.

6 kommentarer:

 1. Det här är en av mina favoriter ur euro centrale. Jättefin!

  SvaraRadera
 2. Jag hör till dem som verkligen älskar detta. Men jag gillar de flesta vita nyanser också, åtminstone så länge de är i krämfinish.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har verkligen fått upp ögonen för vita nyanser :-)

   Radera
 3. Kanskje det er vampyrnamn på dei Romania (Transylvania)-inspirerte lakkane?

  Fin lakk, forresten, men den gultonen kjem dessverre ikkje til å passe på mine rosa fingre. På deg var han dog kjempelekker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är sant- Transylvanien ligger ju i Europa och det får en ju verkligen att tänka på vampyrer :-) Jag trodde lacket inte skulle passa mig heller (för jag har också rosa hy) men den passade bättre än vad jag trodde och Tack!

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.