torsdag 21 november 2013

FNUG Sunday Brunch

FNUG är ett märke som jag inte har så mycket erfarenhet av. Men när jag fick chansen att testa lacken från höstkollektionen Are you a Jetsetter så blev jag väldigt glad. Först ut är Sunday Brunch:

Färgen beskrivs som en dämpad havsgrön och jag håller med: färgen är underbart dammig och perfekt balanserad mellan blå och grön. Jag gillar verkligen den här typen av färger. Lacket var oerhört lätt att jobba med och täckte efter två lager. Det blev dessutom väldigt jämt och fint när det torkade. Jag blev verkligen glatt överraskad av kvalitén på lacket. Något som är superviktigt när det handlar om krämlack är att det just torkar jämt så det blev verkligen mer än en tumme upp här. Färgen är nästan identisk med Essies Vested interest från deras höstkollektion men jag har inte testat det än. Jag får väl göra en jämförelse om det finns intresse för det.

Är du sugen på Sunday brunch så kostar den 159:-. Eleven brukar ta in FNUGs lack men det verkar som höstkollektionen inte trillat in där än. Uppdaterat! FNUG säljs nu via Edgecosmetics webbshopp!

Att jag mottagit varan i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme av produkten.

In English: Love Sunday brunch from Danish brand FNUG's autumn collection.

1 kommentar:

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.