tisdag 21 oktober 2014

Depend #388

Jag är osäker på om detta kommer ifrån vår- eller sommarkollektionen men jag tror det är från sommarens. Tycker ni förresten det är viktigt att veta exakt  vilken kollektion ett lack kommer ifrån? Jag tycker inte alltid det är det, om det inte är ett speciellt temanamn (som OPI ofta har t ex) och efter Depend bara har nummer så är det lätt att glömma bort exakt vilken kollektion ett speciellt lack kommer ifrån. Men om ni vill ha den infon så ska jag ta med det hädanefter. Men idag får ni nöja er med numret!
388 har samma färg som riktigt svart kaffe:mörkt brun med en röd ton i. Normalt sett så tycker jag att bruna lack blir platta på nageln men det här gillar jag väldigt mycket. Troligtvis på grund av kaffefärgen eftersom jag i princip lever på snabbkaffe. Dessutom var det här extremt lättlackat och även om det först kändes skirt så byggde färgen upp bra. Dependlack kan skilja sig åt väldigt mycket på den punkten och speciellt krämlacken. Jag tycker att Depends lack håller bra kvalité men oftast blir det tyvärr tipwear ganska snabbt.

Depends lack kostar 25:- (ibland går det att finna till rabatterat pris) och finns på ca en miljard ställen. Vill du ha ett snyggt brunt lack så rekommenderar jag verkligen detta.

Att jag mottagit varan i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme av produkten

1 kommentar:

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.