lördag 24 januari 2015

CND Vinylux Rubble

Gott nytt år på er (nästan en månad försent). Hur har det nya året varit för er? Bra hoppas jag. För mig så rullar saker och ting på i vanlig takt; vilket innebär pluggande, pluggande och så lite pendlande till Stockholm. Och givetvis en massa nagellack men även lite hudvård och hårstylingprodukter. Men idag så blir det nagellack och jag vill visa ett lack från CND:s Vinylux serie som verkligen passar in i säsongen:
  Personligen så tycker jag om lerfärger som denna: en sorts blandning mellan grått och brunt och jag tycker att januari verkligen har den här mullvads/taupe-färgen. Det är liksom mörkt och tråkigt även om det i dagarna har fallit så himla mycket snö. Men samtidigt så finns det en charm med månaden. Fastän det är jag nog ensam med att tycka. Och dessutom så kan jag erkänna att jag bara känner så när jag är inne i värmen och är väl medveten om att jag inte behöver gå ut i rusket.

Hursomhelst så är Rubble ett bra lack. Eftersom det är ettVinylux-lack så håller det bra, även om det kanske inte är perfekt efter 7 dagar. Vanligtvis så behövs ett lager topplack under veckan eftersom smårepor syns otroligt väl på just krämlack. Men förövrigt så finns det inget att klaga på. CND gör helt enkelt bra lack och deras Vinylux-topplack är mitt favorittopplack för tillfället. Det funkar till alla typer av lack och torkar faktiskt snabbt och krymper inte lacket vilket både Seche och Poshé gör.

Är du sugen på Rubble så finns det hos Nails, Body & Beauty för 139:-.

Att jag mottagit varan i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme av produkten.

1 kommentar:

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.